torstai 17. toukokuuta 2012

Eläinlääkärissä

Eilen käytiin eläinlääkärissä Ärrien kanssa. Roci sai tehosterokotukset ja Ronja ensimmäisen. 
Roci ei välittänyt tuon taivaallista, kun iskettiin piikki niskaan, vaan paikasi maata tutkimuspöydälle. Eläinlääkärin tutkiessa kiveksiä, se oli kyllä sen näköinen että pallien koiton olisi voinut jättää pois. Toinen kives ei ollut vieläkään laskeutunut ja ilmeisesti on nivuskanavassa. Nyt Roci painaa 15,3 kg ja eläinlääkäri oli tyytyväinen muutenkin Rocin kehitykseen.
Ronja oli huomattavasti eläväisempi. Se haisteli ja tutkiskeli iloisesenä mihin sitä oikein on tultu. Rokotuksesta piti vähän inistä, mutta se unohtui samantien. Kun tuli aika lähteä, niin Ronja olisi mielellään jäänyt seurailemaan eläinlääkärin touhuja. Painoa typykällä on 6,9 kg.
Ronja ei nyt oikein ymmärrä, mistä tässä on kyse.
Nyt päästää Ronjankin kanssa vähän vapaammin liikkumaan ja kuljeskelemaan. Ongelman tuottaa nilkkani, jonka nyrjäytin viime viikonloppuna väistäessäni Ronjaa, mutta eiköhän se tuosta pikkuhiljaa tule kuntoon.

Kyllä mahtuu.


Iris on alkanut jo sietämään Rocia ja Ronjaa suhteellisen hyvin. Ei se niiden kanssa jaksa leikkiä, mutta päästää kyllä viereensä nukkumaan lähtemättä itse pois. Iris ruokailee vielä eri paikassa eri aikaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti