lauantai 15. syyskuuta 2012

Hämmästyttää, kummastuttaa... Ärsyttää

Olen etsinyt Ärrien kuljetukseen tarkoitettua häkkiä ja siinä samalla törmännyt jos jonkinlaisiin ilmoituksiin. Huvittavia ovat nämä, kun pikku-pikku-puudeleille halutaan ostaan pinkki sadetakki. Nuo ilmoitukset eivät kuitenkaan aiheuttaneet ahdistusta, jonka purkamiseen aloin tätä postausta kirjoittamaan.

Mikä ihme on motiivina, kun haetaan morsmaikkua omalle rekisteröidylle koiralle mielellään saman rotuinen, mutta käy myös sekarotuinen, seurakoira tms.??? Onko tämän uroksen omistaja "pimpo" (Meidän Mopesta tulisi niin hyvä iskä) vai rahan tarpeessa (Mopen avulla järjestän raha-asiani kuntoon)? 
Kyllähän vahinkoja tulee ja sekaroituiset on myös koiria. Mutta tämä tarkoituksen mukaisuus touhussa? Miksi helkatissa sekarotuisia pentuja teetetään???

Eipä ole kovin pitkät ajat, kun Ronjalla alkaa ensimmäinen juoksu. Siinä sitä on sitten meikäläisellä tekemistä ja kestämistä. Voi olla vielä, ettei Roci oikein tajua asiasta mitään... tai sitä tässä ainakin kädet ristissä rukoillaan :D 

Tähän postaukseen en nyt löydä mitään sopivaa kuvaa. Sopiva kuva olisi itsestäni naama punaisena repimässä hiuksiani. Kuvitelkaa se :D

1 kommentti: