perjantai 30. marraskuuta 2012

Eläinlääkäriä ja kurssia

Blgin ulkoasuun sain laitettua vähän uutta, kun yhtenä iltana perehdyin asiaan oikein kunnolla. 
Nyt löytyy välilehti "Menossa mukana". Sieltä löytyy tapahtumat, jossa meidät voi bongata ihan livenä. Samalla innostuin pitkästä aikaa tekemään alla olevaan laukkuun kuvan. Laukku on juuri sopivan kokoinen esim. näyttelylaukuksi, johon mahtuu hyvin kaikki tarpeellinen härpäke.Tänään käytiin eläinlääkärillä, kun Rocin vasemman etujalan ontuminen oli niin paha.
Soitin viime tiistaina eläinlääkärille ja aloitettiin samantien tulehduskipulääkitys. Lääkkeistä saatiin pahimpaan ontumiseen apua ja liikkuminen näyttää vähän paremmalta.

Eläinlääkäri ei tuntenut mitään erikoista. Jännäksi tekee se, että Roci ontuu vasemmanpuoleista etujalkaa, mutta aristaa selvästi oikeanpuolesta etujalkaa. Tulehduskipulääkkeillä mennään ainakin vuoden loppuun asti. Rinnalla menee Synoquin Tasty täydennysrehuvalmistetta. Toivottavasti tästä on apua. Kukkaro ainakin kevenee, mutta pääasia on kuitenkin koiran hyvinvointi.
Metsälenkit saavat Rocin osalta nyt jäädä toistaiseksi. Käydään sen kanssa vain rauhallisilla kävelylenkeillä taluttimessa.

Sitten toiseen aiheeseen :)

Kävin pari viikkoa sitten Vaasassa suorittamassa kasvattajan peruskurssin ja läpäisin jopa tentin. WOHOO!!! Voin suositella kurssia, vaikka ei koskaan ryhtyisi kasvattajaksi. Ei yhtään haitannut vaikka viikonloppuaamuisin joutui heräämään aikasemmin, kuin arkisin töihin.
Jo seuraavalla viikolla posti toi ihan virallisen todistuksenkin.


Seuraava ison jännityksen ja odotuksen aihe on, mahdanko päästä helmikuussa alkavaan koirahierontakoulutukseen. Se selviää vasta viikolla 3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti