torstai 31. tammikuuta 2013

Paljon kaikkea kivaa

Edellisen päivityksen jälkeen on tapahtunut kaikkea kivaa. Treenit koirien kanssa sujuu ja pääsin koirahierontakoulutukseen.

Wild Dream's Paradise "Ronja" Turku KV 19.1.2013 JUN-ERI
Turun KV näyttelyyn lähdettiin tyttärni, hänen miehensä ja koiransa kanssa 19.1. aamusta aikasin ajelemaan. Edellisyönä en juuri jännitykseltäni saanut nukuttua ja olin helpottunut, kun tyttäreni mies halusi ajaa. En ymmärrä miten voin jännittää niin kovasti, kun ei edes tarvinnut miettiä itse kehään menemistä, kasvattaja näyttää typykän.
Tapasin vanhan luokkakaverini ala- ja yläaste ajoilta, joka oli tullut katsomaan oman rotunsa edustajia. Oli kyllä mukava nähdä lähes 30 vuoden jälkeen.
Tuomari tykkäsi Ronjasta ja tuloksena JUN-ERI. Ronja pääsi vielä uudestaan kehään kasvattajaryhmässä.

Ronja ja Timi, tytär ja isä Turussa. 

Zeron kanssa käytiin Kauhajoella treenailemassa kasvattajan opastuksella tottista. Kyytiin otettiin Zeron velipoika omistajansa kanssa ja perillä odotti vielä yksi veli. Kasvattaja sai muutaman onnistuneen kuvan otettua veljeksistä, tosin se oli työn takana. Pojat olisivat mieluusti halunneet tehdä kaikkea muuta, kuin istua paikallaan :)

Mamman kultapoju <3 Kuva: Wild Dream's
Kaapo, Zero ja Hukka. Velipojilla on kyllä samaa näköä :) Kuva: Wild Dream's

Viime lauantaina juhlittiin Rocin 1-vuotissynttäreitä. 

Roci herkuttelee kakkuansa.
Tänä aamuna piti ottaa kamera heti ensimmäisenä ja ikuistaa "urpon" ja "blondin" vierekkäin nukkumiset. Tilanne on sen verran erikoinen, koska Iris yleensä lähtee pois jos joku saksalaisista tulee sen viereen nukkumaan.
Tämän aamun unikuonot.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti