sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Koulutusta ja Harjavallan RN

Kylläpäs oli koiratäyteinen viikonloppu. Perjantaina töiden jälkeen koirahierontakoulutukseen, lauantaina oli Harjavallan RN ja sunnuntaina taas koirahierontakoulutusta.

Näyttelyissä meni hienosti. Zero avasi virallisen näyttelytuloslistansa JUN ERI2. Ronja JUN EH1. Olin kyllä tyytyväinen, vaikka Ronja olisi voinut jättää "riekkumatta", niin tulos olisi varmasti ollut aivan toisenlainen. No, sillä oli "bad hair day" :D


Edellä Dallas ja perässä Zero.

Koirahierontakoulutuksessa oli taas mielenkiintoista asiaa, että vähän harmitti, kun näyttely osui samalle viikonlopulle. TENS-laite tuli hommattua ja lähipäivät menee sen kanssa opiskellessa. Aion testata sitä ensin itseeni, ennen kuin alan lätkiä lyömään koiriin kiinni. Tiedän sitten, miltä se mahdollisesti koirasta tuntuu.

Parin viikon päästä on viimeinen viikonloppua hierontakoulutusta ennen kesälomaa. Silloin pitää yrittää saada pakollinen hierontakiintiö täyteen ja alkaa naputtelemaan lopputyötä. Lopputyön aiheen olen valinnut ja jonkin verran saanut materiaalia kerättyä.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti