torstai 5. huhtikuuta 2012

Kylässä

Eilen Roci pääsi kyläilemään koirakaverin luona. Meillä oli tarkoituksena opettaa Rocille, että toisten ruokakipolle ei mennä. Sen verran meni Rocin järkeen, että ainakaan tuon koirakaverin kipolle ei mennä, eikä mennä sen leluille, eikä sen emännän ääreenkään tarvii mennä. Koirakaveri osasi pentukoulutusta.

Mikä ei kuulu joukkoon?  Se on tuo lumi tuolla taustalla :D

Kun kotiuduttiin, Roci oli väsyneempi kuin koskaan. Samantien poju meni omalle paikalleen ja nukahti. Fyysisesti Roci ei ollut väsynyt, vaan psyykkisesti. 

Kun Roci heräsi, oli ruokailun aika. Irikselle oli annettiin maksalaatikkoa, joka on sen herkkua. Roci sai nappulansa luonnon jogurtin kera, joka uppoaa pikku-uroksen masuun aina vauhdilla. Ruuat tarjottiin yhtäaikaa.   Nyt oli molemmilla herkkua. Roci kuitenkin jätti omat herkkunsa, kun huomasi vanhuksen syövän jotain ja meni Iriksen kipolle. Iris ärähti kerran, mutta ei Roci siitä edellenkään välittänyt mitään vaan pisteli leukoihinsa maksalaatikkoa sen minkä ehti. Ei siinä auttanut, kuin itse puuttua peliin ja viedä Iriksen ruoka kera koiran ulkoeteiseen.
Millä voisin opettaa Irikselle: Jos haluat karkoittaa nälkäsi, niin älä anna muiden syödä ruokaasi.

Raksut jogurtilla saa nenän kuin nenä jogurttiin. Maistuis varmaan sullekin .
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti